Χαίρεται!

Σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου και σας ευχαριστώ για τη διαδικτυακή σας επίσκεψη. Ελπίζω να αποκομίσετε κάτι που θα σας βοηθήσει προσωπικά ακόμα και αν διαφωνείτε με το περιεχόμενο.
Τα καλοπροαίρετα σχόλια σας, έστω και επικριτικά είναι χρήσιμα.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στο ίδιο έργο θεατές

Όταν ακούσετε, λέει η προφητεία του Γέροντος Παίσιου να γίνεται πολύς λόγος για τα εξαμίλια, τότε κοντά θα είναι τα γεγονότα.
Ήδη στις μέρες μας αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο συχνή η συζήτηση για τις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες και την οριοθέτησή τους. Τίποτα δεν έχει ειπωθεί τυχαία από τους Αγίους της Ορθοδοξίας μας. Όλα οδηγούν στα λόγια τους και ο πιο αδαής αλλά και αμφισβητίας των προφητειών της θρησκείας αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο ότι τα πράγματα εξελίσσονται σε ένα τέλμα. Το τέλος θα είναι η κατάρρευση των χρηματιστηρίων και κατά συνέπεια των ισχυρών εθνικών οικονομιών όλου του κόσμου. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει αργά αλλά προγραμματισμένα και απολύτως μεθοδικά ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ή μάλλον το τρίτο παγκόσμιο έγκλημα. 

Τα πάντα συνθλίβονται στο γιγαντιαίο και ταχύτατο άρμα της παγκοσμιοποίησης. Το άρμα αυτό είναι καταδικασμένο να τρέχει, να κινείται γοργά προς τον προορισμό του. Αν σταματήσει θα διαλυθεί αλλά θα αποκαλυφθεί και το περιεχόμενο της άμαξας που σέρνει. Το περιεχόμενο της άμαξας είναι  ο σατανάς και η κινητήριος δύναμη είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι ή αργυραμοιβοί.

Ξέρω...Πολλοί θεωρούν αυτά συνωμοσιολογικές σκέψεις άνευ σημασίας και βαρύτητας. όμως κοιτάξτε γύρω σας, όλα καταρρέουν, όλοι τρομοκρατούνται από την οικονομική ένδεια, όλα καθοδηγούνται από τα ΜΜΕ και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Το κράτος πρόνοιας διαλύεται, οι θεσμοί χαλάρωσαν απίστευτα, η κοινωνία δείχνει και είναι κατακερματισμένη, αποστασιοποιημένη, περιθωριοποιημένη. Οι λαοί είναι συνεχώς αποπροσανατολισμένοι. Ακούμε καθημερινά ειδήσεις για τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και δεν αντιδρούμε. Έρχονται στη δημοσιότητα αποδείξεις με τα χρηματικά ποσά που υπεξαιρέθηκαν καθώς και τα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται και αντί να κριθούν προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι μέχρι τη δίκη τους, αφήνονται από την Πολιτεία να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να συνεχίζουν το προδοτικό και καταστροφικό τους έργο.

Ο καταιγισμός των φόρων θα εξακολουθήσει αδυσώπητα. Στον κοινωνικοοικονομικό και πολιτιστικό κατήφορο που διαβαίνουμε, τέλος δεν υπάρχει. Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά δυσάρεστα γεγονότα και να ζήσουμε μέρες απερίγραπτες. Όλα αυτά τα συσσωρευμένα χρέη των εθνών, έχουν δημιου ργήσει άσβεστο μίσος και δυνατή οργή. Αν αυτά τα αισθήματα εκδηλωθούν με λάθος τρόπο και στους λάθος ανθρώπους θα επέλθει ο όλεθρος.

Η ανθρωπότητα για μια ακόμα φορά στην ιστορία της βρίσκεται παγιδευμένη από τους λιγοστούς ανθρώπους που κατέχουν και παράγουν το χρήμα, τα χρέη και τα δάνεια. Αυτοί χαράζουν τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας και αυτοί καταδυναστεύουν τους λαούς εδώ και δύο αιώνες.
Ο μηχανισμός που έχει στηθεί είναι τόσο ισχυρός και πολύπλοκος που είναι αδύνατο να νικηθεί και να αλωθεί.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ιστορία ούτε πολιτική όλα είναι ένα θέατρο, μια καλοστημένη παράσταση. Μετά από μια αλματώδη ανάπτυξη ακολουθεί η παρατεταμένη ύφεση, η ένδεια, η φτώχεια και στο τέλος ακολουθεί ο πόλεμος. Η τελευταία πράξη του δράματος απαιτεί αίμα, πολύ αίμα και πολλά δάκρυα, μόνο τότε ο θίασος έχει πετύχει και έχει ανεβάσει την θεαματικότητά του στα ύψη. Η συνταγή είναι ίδια ανά τους αιώνες, οι μέθοδοι και αυτές ίδιες, μπορεί να τις αναζητήσει κανείς στο χώρο της εγκληματολογίας και θα καταλάβει! Ακόμα και τα πρόσωπα παραμένουν ίδια. Αυτό που διαφέρει είναι ο αριθμός των θυμάτων, η ποσότητα δηλ. αίματος.

Όμως για να μπορεί η παγκόσμια συνωμοσία να λειτουργεί και να επαναλαμβάνεται χρειάζεται τεράστια προσπάθεια. Αμέτρητες φωτοτυπίες με χαρτί-χρήμα απαιτούνται. Διπλοβάρδια πρέπει να δουλεύουν τα φωτοτυπικά μηχανήματα για να τυπώνουν χαρτονομίσματα. Και αν κάτι πάει στραβά, αν ο πληθωρισμός εκτιναχτεί, τότε θα αποκαλυφθεί το κόλπο και τα οχήματα του διαόλου, οι διεθνείς τραπεζίτες θα εξοντωθούν. Συνειδητοποιεί λοιπόν κανείς ότι η ισορροπία είναι λεπτή. Τα λάθη επομένως επιμελώς κρύβονται  και οι παραλείψεις προσπερνιούνται.
Τίποτα δεν είναι εύκολο, διότι όταν έχεις μπροστά σου όλη την οικουμένη η κατάσταση είναι πάντα κρίσιμη. Μέχρι τώρα βεβαίως τα διεθνή κέντρα εξουσίας τα καταφέρνουν σε αυτή την ξέφρενη κούρσα για τον απόλυτο έλεγχο.

Ενώ εμείς είναι ανάγκη να ευχόμαστε να μη βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου